اگر برای گردش و تفریح تور سنگاپور را انتخاب کرده اید باید مراحل اخذ ویزای توریستی را طی کنید . این ویزا به مدت یک ماه بعد از صدور معتبر بوده و گردشگران تور سنگاپور بعد از ورود فقط چهارده روز می توانند در این کشور بمانند و از جاذبه های سنگاپور بهره ببرند . توجه داشته باشید که ویزای توریستی سنگاپور یکبار ورود بوده و برای صدور آن بیش از ده روز کاری زمان صرف می گردد .

از آنجایی که سنگاپور در ایران دارای سفارت نمی باشد متقاضیان اخذ ویزا سنگاپور باید از طریق کارگزارها و آژانس های مسافرتی معتبر نسبت به این امر اقدام کنند . هر چند با سفر به کشورهایی که سنگاپور در ان ها سفارت دارد می توان این کار را انجام داد . انتخاب این راه مستلزم پرداخت هزینه برای سفر و اقامت در آن کشور می باشد .

مدارک لازم برای اخذ ویزای سنگاپور
شناسنامه ایرانی به همراه کارت ملی
اسکن صفحه اول گذرنامه امضا شده مسافر
گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
اسکن یک قطعه عکس جدید با زمینه سفید
آدرس کامل محل سکونت و کار
واریز مبلغ لازم برای صدور ویزا (حدود 110 دلار)
واچر هتل و بلیط رفت و برگشت مطابق با تاریخ درخواستی

اگر شخصی متقاضی تمدید مدت حضور خود در خاک سنگاپور باشد باید با در دست داشتن اصل گذرنامه به اداره مهاجرت این کشور مراجعه کند .